Over ons

Wij streven naar talentontwikkeling, een hoge connectiviteit en succesvolle samenwerking om de volledige denkkracht en maakkracht van mensen te benutten voor persoonlijke, sociale en economische uitdagingen. Met het Innoventure programma richten we ons op vernieuwing, van mensen én van producten of services. Wij richten ons daarbij op leiderschap, mentorschap en bottom up innovatieprocessen. Daarbij maken we altijd een koppeling naar de processen Design Thinking en Design Driven Innovation, voor het oplossen van taaie vraagstukken en het opsporen van kansen.

Professionalisering

Onze passie voor 'een leven lang leren' wordt concreet gemaakt in zorgvuldig ontworpen trainingen en leersituaties waarin 'van elkaar leren' een belangrijke rol speelt. Daarbij gaat het om een balans tussen de complexiteit van de integrale taakervaring én gerichte stappenplannen om tussentijdse resultaten te vieren. De jarenlange ervaring die we hebben opgedaan met de begeleiding van start- ups en innovatie teams, heeft geleid tot een unieke en overdraagbare procesflow, die snelheid en succes waarborgt waardoor de motivatie om eigenaarschap en initiatief te tonen wordt versterkt.

Locatie: Klokgebouw Eindhoven

Wij zijn gevestigd in Eindhoven, het hart van een innovatieregio van wereldklasse die gespecialiseerd is in design & technologie. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen. Het ecosysteem voor startende bedrijven in de Brainport-regio is goed georganiseerd en bevordert open innovatie. Hierdoor worden ideeën sneller omgezet in oplossingen en met meer succes op de markt gebracht. Onze vestiging op Strijp-S, een industriegebied waar de creatieve industrie floreert, is de ideale plek om je toekomst te ontwikkelen.