Over ons

We streven naar talentontwikkeling, hoge connectiviteit en succesvolle samenwerking om de denkkracht en productiekracht van mensen op persoonlijk, sociaal en economisch niveau te versterken. Met het Innoventure programma richten we ons op innovatie van mensen en producten of diensten. We focussen op leiderschap, mentorschap en bottom-up innovatieprocessen. We leggen altijd de link naar Design Thinking- en Design Driven Innovation-processen om problemen op te lossen en kansen te identificeren.

Professionalisering

Onze passie voor een 'life time of learning' wordt concreet gemaakt in zorgvuldig opgezette trainingen en leersituaties waarin het leren van elkaar een belangrijke rol speelt. Het gaat hierbij om een balans tussen de complexiteit van de integrale taakbeleving en gerichte stappenplannen om gaandeweg resultaten te behalen, en te vieren. De jarenlange ervaring die we hebben opgedaan in het begeleiden van start-ups en innovatieteams, heeft geleid tot een uniek en overdraagbaar proces. Dit proces zorgt voor snelheid en succes, wat op zijn beurt de motivatie versterkt en leidt tot ‘ownership’ en initiatief te durven nemen.

Kantoor: Klokgebouw Eindhoven

Ons kantoor en trainingscentrum is gevestigd in Eindhoven. Midden in de Brainportregio, het hart van een innovatieregio van wereldformaat die gespecialiseerd is in design & technologie. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen. Het ecosysteem voor start-ups in de Brainportregio is goed georganiseerd en bevordert open innovatie. Hierdoor worden ideeën sneller omgezet in oplossingen en succesvoller op de markt gebracht. Ons kantoor in het Klokgebouw, in de wijk Strijp-S van Eindhoven, een bedrijventerrein waar de creatieve industrie floreert. Dé ideale plek om je toekomst te ontwikkelen.